Twee nieuwe vestigingen Top Truck in België

“Twee schitterende bedrijven, die een uitstekende aanvulling zijn voor het netwerk”, zegt de overkoepelende Top Truck-organisatie over de beide toetreders. Top Truck is de garageformule voor het vrije truck, trailer & bestelwagen reparatiekanaal.

Transport Repair Center biedt sinds 2018 veelzijdige service van transportvoertuigen. Daarbij geldt het motto ‘elk werk, elk merk’. De dienstverlening varieert van onderhoud of banden tot een versnellingsbakrevisie of hydrauliekservice. Ook bestelwagens zijn welkom. Er wordt gewerkt met OEM-specifieke onderdelen, veelal afkomstig uit eigen voorraad. In samenspraak met de klant worden alle opties bekeken om te voldoen aan de vraag en het budget. Fleetonderhoud en – indien nodig – herstel zijn eveneens mogelijk. TRC heeft een eigen pechhulp en truckwash voor de reiniging (in- en exterieur) van alle soorten voertuigen en getrokken materieel. Ook is TRC servicepunt voor Faymonville-trailers en – voor de Benelux – invoerder van gekoelde trailers en bakwagens van het merk SOR.

Full-service

Truck en Trailer Service Bree is een full-service garage voor onderhoud en herstel van alle merken en modellen vrachtwagens en opleggers. Het bedrijf is erkend installateur van tachografen. Snelle pechhulp staat eveneens op het programma. TTSB is officieel erkend voor het installeren van de digitale tachograaf. Hierbij hoort ook het ijken ervan en de controle van de snelheidsbegrenzer. Verder kan de nieuwe Top Truck-deelnemer desgewenst voor de klant naar de keuring gaan.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *