Serviceprovider DKV breidt verkoopteam uit

DKV is marktleider in cash-free verzorging voor onderweg in de Europese transportbranche. Naast de eigen tankpas levert het bedrijf oplossingen waarmee chauffeurs in Europa eenvoudig tol af kunnen rekenen. Ook refund service, waarbij Europese transportondernemingen hun betaalde brandstofaccijnzen en btw terug kunnen vorderen, behoort tot het dienstenpakket.

Pieter van Wel, Managing Director: “DKV gaat een enerverende periode tegemoet, waarin we zowel in de diepte als in de breedte gaan groeien. Met de uitbreiding van het aantal diensten dat we leveren, aan steeds meer klanten, is het noodzakelijk meer personeel aan te trekken.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *