Samenwerking Goupil NL en Dubbeldam Groep

Met een honderd procent elektrische Goupil als basis zal Dubbeldam opbouwmogelijkheden ontwikkelen, voor onder meer stadsreiniging, (groen)onderhoud, industrie en het snel groeiende segment last-mile-delivery.

LEV’s

De onlangs aangekondigde Goupil G6 is een aanvulling op de bestaande range Light Electric Vehicles (LEV’s) van Goupil Nederland. Het nieuwe model heeft een laadvermogen tot circa duizend kilo en een topsnelheid van 80km/u. Dat maakt het voertuig geschikt om in te zetten als elektrische bedrijfsauto. De Goupil G6 is zowel met standaardcarrosserie als met andere opbouwmogelijkheden te verkrijgen, zoals een haakarm-systeem en een vlakke, kippende laadbak. Martijn Beekwilder, commercieel manager van Goupil Nederland. “Voor vakmanschap en maatwerk in carrosserie op maat zijn we met Dubbeldam in gesprek gegaan. Zij kunnen de specifieke behoefte van de gebruiker vertalen in een opbouw, wij hebben jarenlange ervaring met elektrisch vervoer. Een mooie combinatie, waarbij de klant de beste oplossing krijgt.” Om de relaties van beide bedrijven te adviseren, is Wilco van den Brand aangesteld als ‘specialist carrosseriebouw’.

Schadeherstel

Dubbeldam is actief in schadeherstel en carrosseriebouw voor bedrijfswagens in het zwaardere segment, bussen en trucks. Voor klanten in elektrisch vervoer levert Dubbeldam lichtgewicht carrosserie opbouw. Daarbij worden volledig recyclebare materialen gebruikt. Onlangs opende Dubbeldam een nieuwe vestiging in Amstelveen. Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. is exclusief importeur van Goupil in Nederland. Het bedrijf beschikt over adviseurs op het gebied van duurzame mobiliteit, een eigen service- onderhoudsteam en een landelijk dealernetwerk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *