Maarten Molenaar onverwachts overleden

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk.

Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa.

Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Namens het team van Aftersales Magazine, Aftersales Truck en Automotive Insiders wensen wij zijn Ingrid, Femke en Wouter heel veel sterkte bij het dragen van dit grote en onverwachte verlies.

Jos Veldhuisen, Rob Küchler

Een gedachte over “Maarten Molenaar onverwachts overleden

  • Avatar
    11 november 2020 om 17:06
    Permalink

    Namens het team van Bosch Equipment Benelux wensen we ons diep medeleven uit te drukken aan de nabestaanden van Maarten. Wij wensen allen veel sterkte toe in deze moeilijke momenten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *