Dubbeldam Groep opent in Amstelveen

Vestigingsmanager Harry Cornegé is ook verantwoordelijk voor de locatie in Schelluinen. De feestelijke opening van ‘Amstelveen’ staat gepland voor eind september of begin oktober. Tegen die tijd ontvangen klanten een uitnodiging. Als dienstverlener in carrosserie en schadeherstel heeft Dubbeldam al een aantal grote opdrachtgevers rond Amsterdam. Deze kunnen vanuit Amstelveen sneller bediend worden. Naast de vervoerders van personen, elektrische bedrijfswagen, trucks en personenwagens biedt de regio nog meer potentie, denk aan alle vervoer rondom Schiphol en de bollenstreek.

Elektrisch vervoer

De vier vestigingen van de Dubbeldam Groep (ook aanwezig in Maasdijk en Zwijndrecht) zijn volledig ingericht op veilig schadeherstel van elektrisch vervoer. Ze beschikken over het certificaat NEN 9140. In de locatie Schelluinen is bovendien een werkplek ingericht voor LNG/CNG-voertuigen. Daarnaast kent Dubbeldam een breed aanbod in carrosserie – open en gesloten, al dan niet geconditioneerd – autolaadkranen en oprijwagens. Daarin kan de organisatie lichtgewicht toepassingen leveren (minder gewicht betekent meer CO2-neutraal) en maatwerk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *