DT preferred partner European Trailer Care

“Het aandeel truckreparaties is een sterk groeiend segment binnen de ETC- groep”, zegt Pieter Verkleij (salesmanager Benelux DT Spare Parts). “Juist in dit segment ligt de kracht van DT Spare Parts en de toegevoegde waarde voor de ETC-leden.”

Alternatief

Het assortiment van DT Spare Parts omvat ruim veertigduizend onderdelen voor commerciële voertuigen binnen de aftermarket. Het merk profileert zich als alternatief voor originele onderdelen van merkfabrikanten. Vanuit het regionale magazijn in Nieuwkuijk en het centrale magazijn in Kirchdorf (Duitsland) hebben de ETC-leden binnen 24 uur toegang tot ruim 96 procent van de benodigde delen. Als preferred partner van DT krijgen ze voortaan ook toegang tot een breed pakket aan (online) services. Zo is er de technische helpdesk van de ‘Parts Specialists’ voor ondersteuning bij reparatievraagstukken. Ook zullen diverse trainingen aangeboden worden.

Opleidingen

Als samenwerkingsverband van onafhankelijke trailerreparatiebedrijven wil ETC fleetowners optimale service bieden in heel Europa. Nauwe samenwerking met trailer-en onderdelenfabrikanten zorgt volgens ETC voor korte lijnen en de juiste prijs. Door middel van eigen opleidingen voorziet ETC in kwaliteitsbewaking.

Foto: Erik Spalink (formulemanager European Trailer Care, links) en Pieter Verkleij (salesmanager Benelux DT Spare Parts).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *