Diesel Technic: moderner onderdelenmagazijn

De automotive parts en accessoires van Diesel Technic gaan naar wereldwijde klanten en moeten daar tijdig en op de juiste plek arriveren. De nieuwe techniek in het magazijn voor kleine onderdelen vergroot de leveringskwaliteit en de flexibiliteit van het magazijn. Dit stelt het bedrijf in staat om de voorraad zo goed mogelijk aan te passen aan de behoeften van de markt.

Het magazijn heeft vier gangen, is ongeveer 17,5 meter hoog en biedt ruimte voor meer dan veertigduizend containers met meer dan twaalfduizend verschillende artikelen. De 148 shuttlevoertuigen kunnen in korte tijd een groot aantal opslag- en orderverzamelingsprocessen aan en garanderen zo een snellere orderverwerking en snellere levertijden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *