Delta Lloyd sluit aan bij Fleetrepair

Zodra een vrachtauto bij een van de aangesloten herstellers binnenkomt, worden alle gegevens in het online platform van Fleetrepair ingevoerd. Het platform is inzichtelijk voor Delta Lloyd, de schade-expert maar ook door de wagenparkbeheerder. Dit vereenvoudigt het administratieve proces waardoor de vrachtwagen sneller weer hersteld de weg op kan.

Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade Zakelijk: “Een vrachtwagen die stil staat kost de ondernemer geld en moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Met de aansluiting bij Fleetrepair willen we het wagenparkbeheerders zo makkelijk mogelijk maken. Het administratieve proces wordt volledig centraal afgehandeld bij de schadehersteller. Deze manier van werken is gelijk aan hoe we dit al jaren succesvol doen bij particuliere autoschades.”

“We zijn erg blij met de aansluiting van Delta Lloyd bij Fleetrepair, dit maakt dat de hele keten van fleetowner tot verzekeraar nu samenkomt”, aldus Armand van Haasteren, directeur Fleetrepair.

Aftersales Truck had een uitgebreid interview met Armand van Haasteren. Lees het hier.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Van Barend Luiting zijn er nog 257 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Barend Luiting

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *