DAF XF bekroond tot ‘Fleet Truck 2020’

De jury van de Britse verkiezing bestaat uit wagenparkbeheerders. Zij prijzen de verhouding tussen prijs en kwaliteit, de dealerondersteuning en het feit dat de XF tot de verbeelding van de chauffeur spreekt. Bovendien is de jury te spreken over het brandstofverbruik, de beschikbaarheid van onderdelen en de onderhoudskosten.

Aftersales-serviceprogramma

“De titel onderstreept wat wij al weten: onze XF is het beste antwoord voor elke transporteur die op zoek is naar de optimale truck voor langeafstand transport of zwaar transport”, reageert Richard Zink, directeur Marketing & Sales. “Bovendien wordt de XF ondersteund door zowel het grootste en beste dealernetwerk als het beste aftersales-serviceprogramma in de truckindustrie.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 365 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *